- Am devenit bogat folosind aceasta metoda si acum fac peste $10,000 lunar.
More information
Claudiu Vasile

5 reguli de aur pentru o tranzacționare responsabilă a CFD

Regula No. 1 - Fii atent la gestionarea banilor

Dacă nu vrei să fii influențat de un lung șir de tranzacții neprofitabile care să-ți afecteze contul, ar trebui să ai grijă de gestionarea banilor. Acest lucru înseamnă că ar trebui să stabilești cel mai mare procent al depozitului tău bancar pe care să-l investești într-o singură opțiune. Ideal, acest procent ar trebui să fie scăzut. Comercianții m...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Strategii pentru CFD - Tehnici ale investitorilor de succes

O strategie pentru tranzacționarea CFD prezintă două părți. Prima parte este strategia de tranzacționare propriu-zisă potrivit căreia investitorul caută oportunități interesante de tranzacționare care se așteaptă să fie profitabile. Strategia de tranzacționare poate presupune e.g. analiza graficelor cu prețuri sau urmărirea știrilor economice. A doua parte este gestionarea banilor - gestionarea banilor îți spu...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Atingerea pragului: Coeficientul minim al succesului de care ai nevoie să câștigi bani din CFD

Unul dintre cele mai importante numere pentru tranzacția CFD este coeficientul procentual al succesului tranzacțiilor. Este un coeficient minim specific pe care trebuie să îl atingi pentru a fi profitabil pe termen lung. Acest coeficient este atingerea pragului și se află de obicei între 55% și 60%. Citește mai departe despre cum se calculează și cum profitul pe termen lung al inves...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Metatrader - ghid de folosire pentru investitori

MetaTrader 4 este un instrument analitic excelent care poate fi folosit gratuit chiar de investitorii de CFD. Îți arată grafice cu prețuri mai bune decât cele disponibile pe platformele site-urilor brokerilor. Mai mult, le poți extinde cu o serie de indicatori tehnici care te vor ajuta să te hotărăști asupra tranzacției următoare.

Cum te poate ajuta MetaTrader?

Este folosit ca un instrument analitic care merge în același ...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Opțiuni minut - definiție, proprietăți, exemple

Opțiunile minut sunt un anumit tip de CFD care expiră într-un timp scurt, de la 60 de secunde la 5 minute. Dacă comparăm cu CFD obișnuite (care expiră în 30 de minute sau mai mult), acestea pot fi foarte riscante. Într-un timp atât de scurt, este mai greu să prezici traiectoria prețului, iar profitul adus nu este prea mare.

Opțiunile minut (i.e. opțiuni pe termen scurt care expiră de la 1 la 5 minute) nu sunt în general...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Tot ce trebuie să știți despre roboții pentru CFD

Acum câteva zile a fost prima data când am auzit despre Roboții pentru CFD și trebuie să recunosc că expresia mi-a captat atenția. Pe lângă faptul că mi-am imaginat amuzat modul în care roboții tranzacționau CFD, nu am fost foarte surprins de ceea ce am descoperit. Programele care asigură funcționarea Roboților nu sunt nimic mai mult decât furnizori de semnale și traderi automatizați. Tranzacționare...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Caracteristicile generatoare de profit ale robotului pentru CFD

Există multe caracteristici ale Robotului pentru CFD, ce pot fi folosite de traderi să ajusteze setările lor de tranzacționare conform nevoilor lor. Acesta este într-adevăr unul dintre cele mai inovative software de CFD de pe piață. Aceste caracteristici ale Robotului pentru CFD pot fi folosite de trader pentru a-și crește rata câștigului și pentru a înțelege mai bine CFD.

Traderul trebuie s...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Benzi Bollinger și Momentum

Aflați aici despre combinarea Benzilor Bollinger și Momentum-ului. Benzile Bollinger sunt un indicator tehnic creat pentru a vă ajuta să vă faceți o impresie despre intervalul de tranzacționare la care vă puteți aștepta și să vedeți dacă prețurile sunt, în acel moment, mari sau mici în relație cu acel interval. În acest scop, acestea iau o medie de mobilitate de 14 (linia mediană), multiplică standardul de deviație cu doi și adaugă ...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Analiză tehnică în CFD

În calitate de trader de CFD, trebuie să știți să faceți predicții legate de oscilațiile viitoare ale prețurilor unui activ. În tranzacționarea obișnuită, există moduri diferite prin care puteți face acest lucru, dar cel mai comun dintre ele este analiza fundamentală.

Această metodă examinează câștigurile, dividendele, produsele noi, proiectele de cercetare etc. ale unui activ. Din păcate, analiza fundamentală nu este adaptabilă CFD....

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Strategia lumânărilor

Strategia lumânărilor este una dintre cele mai populare metode de tranzacționare de CFD. Atunci când veți înțelege lumânările, veți putea găsi opțiuni de tranzacționare în orice mediu al pieței și veți putea întotdeauna să tranzacționați o CFD.

În acest articol, vă vom explica cum să realizați o strategie a lumânărilor cu CFD. Vom răspunde în detaliu la aceste întrebări:

Candlestick method
  • Ce sunt lumânările?
  • Cum pot folosi lumânările p...
Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Strategii pentru cei dispuși să își asume riscuri mari

Dacă sunteți un trader pregătit să își asume riscuri atâta timp cât acestea îi pot aduce câștiguri mari, într-o perioadă scurtă de timp, ar trebui să alegeți una dintre strategiile prezentate în acest articol.

Ca să poată fi considerată o strategie riscantă cu potențial crescut, o strategie trebuie să îndeplinească două criterii:

  1. Trebuie să genereze multe semnale. Pentru a face bani mulți rapid...
Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Strategii pentru Opțiuni High / Low

Opțiunile High / Low sunt un tip de CFD ce pot genera cel mai mare procent de câștig. Iată trei dintre cele mai bune strategii pentru opțiuni High / Low pe care le puteți folosi pentru a face bani.

Strategii de tranzacționare pentru opțiuni High / Low

Opțiunile High / Low necesită să preziceți dacă piața va crește sau va scădea într-un anumit interval de timp. Nu contează cât de mult va cădea sau va crește piața. Veți câ...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Claudiu Vasile

Tranzacționare lumânări

În articolele anterioare, am discutat deja despre lumânări, cum se formează și cum le puteți folosi în tranzacționare. În acest articol, vom analiza mai atent concluzia pe care o puteți trage din lumânări, cu privire la psihologia pieței și fazele acesteia. Aceasta vă va ajuta nu numai să ghiciți ce va întâmpla, dar și să înțelegeți ce face prețul și de ce face acest lucru. Având aceste cunoștințe, veți putea să realizați o predi...

Faceti bani in trei pasi simpli!

Start now

Faceti bani in trei pasi simpli!

Metoda mea nu poate fi folosita oriunde. Cele mai multe banci si investitori nu stiu despre ce este aceasta metoda. Si chiar de ar stii despre ea, nu ar furnizao niciodata, sub nici o forma oamenilor de rand. De aceea este foarte important sa alegeti brokeri licentiati si de incredere care va vor permite sa faceti bani. Acestia sunt cei doi brokeri preferati ai mei. Inregistrati-va cu unul dintre ei - sau chiar cu ambii. Ambii ofera sfaturi, tutoriale video si un consilier personal - absolut gratis.

Incercati strategia cu o versine demo:

  Make Money Robot

Un robot de baza care va permite sa faceti trade cu optiuni binare automat chiar daca sunteti incepator
Sfatul meu rapid: Va recomand sa faceti schimburi cu perechi-valuta, de exemplu EUR/USD sau CNY/USD.
Depunere minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Un broker modern cu un depozit minim scăzut
Sfatul meu rapid: Brokerul permite tranzacționarea nonstop, inclusiv în weekend, cu tranzacții începând de la $1
Depunere minima: $10
 
 


  Daniel (81.102.231.*) a scris

Buna     Platforma IQ option

BUNA! Am intrat pe aceasta platforma de cate luni si nu gasesc de unde sa schimb timpul de tranzctionare,m'a poate ajuta cineva!!!!

  loredana (5.14.216.*) a scris

platforma iq option    IQ option/BINATEX

buna ziua! am cont demo pe IQ option pe care nu am mai intrat de cateva luni bune. vad ca s-au schimbat cateva lucruri. nu mai gasesc optiunea turbo si de unde setez timpul de tranzactionare.

  Marius-Emanuel Lebada (2a04:241a:8401:880:9d1:1f75:f98b) a scris

Vreau sa devin bogat    [email protected]

Vreau sa te intreb cum ai reusit sa faci atat de muti bani si in ce domeniu lucrezi?

  Camelia (2a02:2f02:7201:3600:fd7d:3bc:75f) a scris

Cum se face depunerea

Buna seara,

Multumesc pentru sfaturi, am o singura nedumerire : cum fac depunerea, deschid cont in valuta la o banca?? Pentru a putea scoate bani ai nevoie de card sau ii ridici de la chiseul bancar. Asta este nedumerirea mea cum depui si ridici banii.
Multumesc si o seara buna

  edi (2a04:2419:b303:3880:74d3:fc63:47) a scris

baniiiiiiiiiiiiii

te rog mult sa imi scrii si mie detaliat primii pasi, unde intru ce fac cum scuot banii castigati si te rog sa imi spui cum depun bani fara sa am vreo legatura cu vreo banca , multumesc edi

  Marian (81.12.251.*) a scris

Informare

Buna ziua. Va rog sami spuneti cum sa joc , sunt incepator, iar daca aceasta metoda a dvs. este sigura. Multumesc anticipat.

  alex (94.52.186.*) a scris

ripple    changelly

Salut! pe changelly nu am cum sa schimb btc pentru xrp stii unde pot cumpara ripple ? mersi !

  anghel mihai (78.96.39.*) a scris

asi vrea sa fac si eu bani si cum sa procedez va multumesc     banc post

vreau va rog frumos sa ma anscriu la dumneavostra sa lucrez petru dumneavostra sa fac si eu bani va multumesc

  Nicolaescu (89.33.28.*) a scris

Valensia    Bcr

Vreau sa fiu member pe acest wait

  Georgeta (86.120.193.*) a scris

Faceti Bani In TREI pASI

Buna seara,
Cred ca bine zic , sunt o investitoare pe bursa si sunt incepatoare si as vrea sa m-autati si pe mine sa inteleg metodele de tranzactionare pe bursa la perechile valutare . Nu am experienta si dupa cat am citit informatii legate de bursa iti trebuie ani de zile sa le intelegi pe toate . Am vazut descrierea dvs cei trei pasi simpli dar pe grafice nu le inteleg si nu pot sa-mi dau seama cand poti cumpara si cand poti cinde activele .Mi se pare un pic mai greu de lucrat cu graficile cu indici deoarece preturile sunt in continuua miscare . Deci in legatura cu graficile in functie de indicii valutari nu stiu momentul . Aici vreau sa m-ajutati cel mai mult si chiar cu niste detalii in ce priveste investirea pe bursa mult mai simplu de inteles .
Astept mail-ul dvs ,

Multumesc ,

Georgeta .

  Leon (188.109.139.*) a scris

Re: Faceti Bani In TREI pASI - Georgeta     IQ option

Pentru mai multe informati poti sa imi scri pe adresa mea de email!

Toate comentariile (pe o pagina noua)
 
 
 

 Adaugati un nou comentariu!

Intreaba orice sau impartaseste experienta
Vei primi instrucțiuni detaliate pe email.